Puskás Judit

Puskás Judit
Teljes név: Puskás Judit
Együttes: Dj Szatmári feat. Jucus,
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 2, összesen 2531 alkalommal

Bemutatás:

Puskás Judit, vagy ahogyan mindenki ismeri JUCUS Szabolcs-Szatmár-Bereg megye híressége, aki énekesi pályát futott be 2005-ben Dj. Szatmárival. A fülbemászó dalaik azóta országosan, és a határon túl is népszerűek. Jucust ebből az apropóból kerestük meg, hogy beszélgessünk vele a szenvedélyekről, függőségekről.

Biográfia:

Puskás Judit egy hétgyerekes család legkisebb tagjaként nőtt fel Ibrányban. A zene iránti szeretete korán kifejlődött. Szülei szerint már 4 éves korában állandóan Zoltán Erika, Szerelemre születtem című slágerét dalolta reggeltől estig. Az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskolában az énekkar tagja volt, és a Légy jó mindhalálig című musicalben is szerepelt. A Móricz Zsigmond Gimnáziumban tette le az érettségijét. A Nyíregyházi Főiskola marketing és reklámügyintézői szakán sikeresen levizsgázott. Ezt követte a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai kara, amin szociális munkás diplomát szerzett. Jelenleg a Nyíregyházi Főiskola másod éves tanulója andragógia szakon.
Ezen kívül szülővárosának egyik képviselő tagja és a helyi civil fórumok vezetője.

2004-ben találkozott DJ Szatmárival, aki éppen egy rekedtes hangú énekesnőt keresett, és meg is találta Jucus személyében. Még azon a nyáron jelent meg az első slágerük Égess el címmel. A dal hamar a közönség kedvence lett. A MAHASZ dance listáján sokáig előkelő helyen volt. Ám az igazi áttörést a 2005 januárjában vetített 100 évet várnék rád dal hozta meg számukra. Nemcsak nálunk, de szomszédos országainkban is örömmel fogadták.
A Súgj egy titkot című daluk már Dániában is sikeres volt! Jucus DJ Szatmárival nemcsak hazánkban, de Európa több országában is fellépett már. Többek közt Szerbiában, Németországban, Romániában, Szolvákiában és Ukrajnában is.
2009-ben Fonogram-díjra jelölték a Hazudj még című dalukat.

Zenekarai (1 db):

Dj Szatmári feat. Jucus

Dj Szatmári feat. Jucus

(ismeretlen - napjainkig)

Puskás Judit dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább