Görgős Péter

Görgős Péter
Teljes név: Görgős Péter
Együttes: Eye For I,
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 2, összesen 964 alkalommal

Bemutatás:

Görgős Péter zenei tanulmányait a Teleky-Wattay Művészeti Iskolában (Pomáz) végezte. Az itt eltöltött 23 év alatt tanult éneket, színjátszást, zongorát, tekerőlantot. A zeneiskola vegyeskarának 15 évig volt a tagja. A színjátszó körrel hat színdarabot vittek körbe az országban és a határon túlra is, egy másik színtársulattal pedig további két színdarabban szerepelt.
Ének terén népdalos vonalon indult, megyei döntőkig jutott, ahol többször is arany minősítést kapott. Aztán musical vonalon mozgott, mígnem eljutott a zenekaralapításig.

Biográfia:

Első zenekara a Legacy nevű power metal formáció volt, ami 2004 novemberében látott napvilágot. A fantasy szövegekkel (magyar és angol egyaránt) operáló számoknak a szövegéért és a zene egyes részeiért volt felelős. A Legacyban ének és gitár poszton szerepelt.
Második zenekara Szökevény nevű rock formáció volt (a Legacy megmaradt három tagjából), ami 2010 májusában látott napvilágot. Itt már csak ének pozícióban volt jelen, a szövegeket nagy részét és az énektémákat itt is ő írta.
Jelenlegi zenekara az Eye For I nevű modern metal formáció, ahova 2011 júniusában csatlakozott. Frontemberként működik a zenekarban, az énektémákért felelős.

Zenekarai (1 db):

Eye For I

Eye For I

(2011 - napjainkig)

Görgős Péter dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább