Wondawulf

Wondawulf
Teljes név: Wondawulf
Együttes: University (UVCT),
Hangszer, szerep: Dj
Megtekintve: Ma 1, összesen 465 alkalommal

Bemutatás:

A budapesti Kovács Jeromos, azaz Wondawulf DJ-ként és producerként tevékenykedik. A house-tól a trap-ig, a twerk-től a dubstep-ig, az elektro-tól a drum & bass-ig és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak jövőzeneként írja le.

Biográfia:

Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás: ez a hármas jelszó, aminek szellemében rendszeres klubesteket tart, lép fel az UVCT , Future Music, Bass Club vagy a Hustle sorozatokban. A saját szervezésű partik mellett megszokott fellépője a hazai fesztiváloknak és bass music buliknak egyaránt.

2014 óta a Petőfi Rádió naponta jelentkező éjféli mix műsorának, a több mint 60 magyar DJ-t foglalkoztató Petőfi DJ-nek producere és koordinátora. Ebben az évben a Petőfi Rádió által szervezett Nekünk DJ Kell országos elektronikus zenei tehetségkutató verseny zsűrije.

2015-ben a Petőfi Rádió felkérésére elindította Hováth Gáspárral (JumoDaddy) közös, minden pénteken este tíz órától jelentkező basszus zenei rádióműsorát az In Medias Bass-t, amely az első országos, a basszus zene minden ágával foglalkozó DJ/Talk showműsor.

Wondawulf az elmúlt 13 év során a modern elektronikus zene olyan elismert előadóival zenélhetett együtt, mint Skrillex, Foreign Beggars, Knife Party, Benga, Flux Pavillion, Dillon Francis, Baauer, Skism, Crookers, Dada Life, Dimitry Vegas & Like Mike, Bar 9, 16 Bit, Caspa, Modestep, Zeds Dead, Funtcase, Cutline, High Rankin, Bare Noize, Jakes, Cookie Monsta, Crissy Criss, Borgore, Drumsound & Bassline Smith, Calvertron, Culprate, Pegboard Nerds, Miles Dyson…csak hogy egy pár nevet említsünk.

Forrás: az előadó facebook oldala

Zenekarai (1 db):

University (UVCT)

University (UVCT)

(2013 - napjainkig)

Wondawulf dalszövegek (0 db):Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább