Idén is nagy sikerrel zárult a VOLT Fesztivál

Rekordokat döntöttek


Négy napra teljesen megtelt Sopron és környéke, sikerrel debütált az új helyszínen megrendezett 27.Telekom VOLT Fesztivál. Idén összesen 143.000 látogató volt kíváncsi a fesztivál 4 napjának gazdag programkínálatára.

A legnagyobb érdeklődés az első napon fellépő rock bandákat kísérte. A külföldi nagy nevű fellépők (Slash, Black Eyed Peas, Parov Stelar stb.) mellett tízezrek voltak kíváncsiak a Halott Pénz 15 éves, jubileumi showjára, amelyből az év végére film is készül.

A VOLT minden évben fontosnak tartja, hogy a vendégei figyelmét egy-egy kiválasztott ügyre irányítsa. Az idei két fő téma egyrészt a Média Unió kampányához kapcsolódva a tanárok megbecsülése, másrészt pedig a 30 éve Sopronpusztán megrendezett Páneurópai Piknik volt.

A fesztivál már családi eseménynek számít, Sopronból ezernél is többen érkeztek biciklivel és sokan hozták magukkal a gyerekeiket is.

Az idei Telekom VOLT Fesztiválon jelen volt a Láthatatlan Kiállítás is, valamint Krasznai János fotóművész mozgó műtermében fekete-fehérben örökítette meg az ezerarcú fesztiválozókat. A helyszíni véradó állomáson pedig minden eddiginél többen adtak vért és ismét országos rekord született.

2020-ban július 1-4-ig várja majd a VOLT fesztiválozni vágyó vendégeit.

További hírek

További hírek
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább