Heavy Walkerz

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3564 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar több évtizedes múlttal rendelkezik, ám teljesen más értelemben, mint azt a nagy nevű elődök esetében megszokhattuk. Az alapító tagok (Mészáros "Doki" Gábor - gitár, Borzas "Dwarf" Zoltán - basszusgitár) szakközépiskolás megismerkedése, majd a már akkoriban is erős Heavy Metal gyökerek mellé beférkőző Death és Black metál rajongás ugyan sejtette, hogy előbb-utóbb hangszert ragadnak kezükbe, de senki sem gondolta volna, hogy erre hosszú-hosszú éveket kell várni. A gyanútlan szemlélők akár már le is mondhattak volna arról, hogy valaha is zenélni hallják hőseinket, mikor a 20-as éveik elején elérkezett a nagy pillanat, mikor először vehették kézbe saját hangszereiket. Néhány év gyakorlás és barátokkal próbálkozás után azonban különváltak az utak, így nem született igazán komoly banda az erőfeszítésekből.

Biográfia:

Változást hozott azonban, hogy 2010-ben újra egy városba sodorta a szél a két barátot. Gyors elhatározás után folytatták a régi hagyományt, összejártak zenélgetni. A "próbák" Dwarfnál voltak, a ritmust pedig egy jól idomított dobgép szolgáltatta. Mivel név nélkül nem élet az élet, találni kellett egy a 'banda' komolyságát (és fázós lábait) hangsúlyozó nevet. Így alakult meg a Slipper Warriors. Néhány hónap örömzenélés után azonban felpörögtek az események. 2010 szeptemberében Doki munkatársa (Abonyi "Lion" Tibor) jelezte, hogy csatlakozna énekes fronton. Már a legelső közös próbán nyilvánvalóvá vált, hogy jól ki fognak jönni, viszont a téglaházi lakás már nem bírta el a hangerőt. A próbaterem keresés nehézségei után úgy gondolták, egy komoly banda komoly nevet igényel, ezért megemlékezve minden egyes nehéz lépésre, a Heavy Walkerz névre váltottak, és elkezdtek dobost és gitárost keresni.

Nagy szerencséjük volt, hamarosan megismerkedhettek Tóth "Lez" Lacival és Süveges "Süvi" Istvánnal, aki ütős fronton erősíti őket és 2010 október végén nekiláttak a közös próbáknak. Sajnos Doki júniusban kiköltözött Svédországba hogy ott próbáljon új életet feleségével. Utódja Benke Gábor lett, aki korábban a Nullpont Energia gitárosaként volt ismert a fehérvári zenei életben.

2011 decemberében Tóth Laci úgy döntött, idő híján sajnos nem tudja tovább folytatni a közös zenélést, utódja Hencz Gergő lett.

2012 nyarán Benke Gábor döntött úgy hogy a másik zenekara és a munkája miatt kilép a zenekarból és helyére Tóth "Lez" Laci jött vissza.

Koncertjeinken eddig csak feldolgozásokat adtunk elő kedvenceinktől (Iron Maiden, Manowar, Pokolgép, Metallica stb), de elkezdtük írni a saját számokat, amikkel idővel kiváltjuk a feldolgozások zömét a koncerteken.

Heavy Walkerz dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább